Verzenden & retourneren

Verzenden

Badjassen.com is de online textielaanbieder van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Badjassen.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door DHL bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 4,95. Verzending naar België bedraagt 5,95. 

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan Meerheide 27 te Eersel. Tijdens het afrekenen kiest u dan voor 'Afhalen in Eersel'. Zodra uw bestelling klaarligt ontvangt u van ons een bericht, zodat u uw bestelling kunt ophalen. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17u.

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In je track & trace code kunt u zien of het pakket naar een DHL service punt is gebracht, of dat de bezorger de volgende werkdag nog eens langskomt. 

Het pakketje wordt aan ons geretourneerd…

Indien u na ontvangst van het niet-thuis bericht geen actie onderneemt zal het pakketje op de zesde werkdag aan ons geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte. De kosten van de retourzending (à € 7,50) neemt Textieltopper, uit coulance voor haar rekening. Uiteraard kunnen we het pakket nogmaals aan u verzenden, we vragen u hiervoor het bedrag van € 4,95 verzendkosten aan ons over te maken.

Vragen?

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld de status van verzending van uw pakketje, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen of even bellen naar 085-0493350.

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? Textieltopper.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. De kosten van het retourneren van de producten zijn voor de koper. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Goederen die u retour wilt sturen moeten voorzien zijn van een retourformulier. Dit retourfomulier moet u in de verpakking toevoegen. Deze kan u hier downloaden.

Het kan weleens zijn dat er aan onze kant iets fout gaat. Mocht u uw bestelling onjuist of defect hebben ontvangen? Stuur ons dan altijd eerst een mailtje naar info@textieltopper.eu met hierin uw ordernummer, de klacht en eventueel foto's. U hoeft in deze gevallen uiteraard niet zelf de retourkosten te betalen.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493350.