Hamamdoek

Top
kwaliteit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hamamdoeken

Wat zijn hamamdoeken nou eigenlijk?

Hamamdoeken zijn omslagdoeken of droogdoeken. Het komt oorspronkelijk uit Turkije waar ze het gebruikte in badhuizen, vandaar ook de naam ‘’hamam’’. Tegenwoordig worden hamamdoeken gewoon als strandlakens of badhandoeken gebruikt. En hier zijn hamamdoeken ook helemaal geschikt voor. Hamamdoeken zijn soepel, dun en licht van gewicht, waardoor u ze makkelijk overal mee naar toe neemt. Daarnaast drogen hamamdoeken snel weer op, dus naar een dagje strand kunt u ze ook weer droog mee terug nemen. Sommige vrouwen gebruiken hamamdoeken nog steeds als omslagdoeken, wanneer ze bijvoorbeeld naar het zwembad of strand gaan. Dit ziet er niet alleen super hip en trendy uit, het is ook nog eens handig! Een hamamdoek kunt u dus op meerdere manieren gebruiken!

Het hamamdoeken assortiment van Badjassen.com

Op Badjassen.com vindt u hamamdoeken voordelig, maar toch van een goede kwaliteit. Wij bieden namelijk hamamdoeken aan van verschillende A-merken, zoals: Jules Clarysse, Walra en The One. Deze merken bieden verschillende leuke hamamhanddoeken aan. Zo is er bijvoorbeeld een hamamdoek grijs/wit van The One of eentje van Clarysse in wit/taupe. Kies er eentje uit die helemaal in de smaak valt en leg hem in uw winkelmandje! Shop daarna gerust verder, want wij hebben ook nog andere leuke en mooie artikelen!

Van badjassen tot badtextiel op Badjassen.com

Op Badjassen.com vindt u nog veel meer artikelen dan alleen hamamdoeken. Dit is het assortiment van Badjassen.com:

Zoals u ziet kunt u voor het hele gezin bij ons badjassen bestellen. Dat is het gemak van zo’n breed assortiment met veel artikelen. Maar dat is niet het enige gemak van Badjassen.com. Wij leveren namelijk snel, bieden de laagste prijsgarantie en als u niet tevreden bent over het product krijgt u gewoon het geld terug. Daarnaast winkelt u bij ons veilig en bieden wij alleen maar A-kwaliteit merken.Ten slotte bieden wij een uitstekende service!

Shop lekker uitgebreid op www.badjassen.com en zoek de mooiste hamamdoeken uit!