Washandjes

Maak hier uw keuze
Filter makkelijk & snel
Grammage
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

35 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

35 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Washandjes

Washandjes van verschillende merken op Badjassen.com

Inzepen met de washandjes van Badjassen.com was nog nooit zo lekker. Ja, u heeft het goed gelezen, op Badjassen.com zijn ook washandjes te bestellen. En niet zomaar een washandje, maar super voordelig en van goede kwaliteit! Op badjassen.com vindt u washandjes van verschillende A-merken, zoals The One Towelling, Walra en Clarysse. Wellicht bent u al bekend met een van deze merken, dan weet u dat het met de kwaliteit van deze washandjes zeker goed zit. Kijk door het brede washandjes assortiment van Badjassen.com en vindt wat u zoekt!

Washandjes uitzoeken op Badjassen.com!

Omdat er zoveel keuze is in verschillende washandjes, helpen wij u een handje met kiezen. U kunt namelijk een washandje uitzoeken op kleur, maat, merk en natuurlijk de prijs. Verschillende mooie kleuren vindt u in ons assortiment zoals onder andere rood, roze, oranje, geel, groen, lichtblauw en bruin. Een washandje moet natuurlijk wel passen bij de handdoeken die u heeft liggen in de badkamer. De verschillende maten washandjes in ons assortiment zijn: 15 X 21 cm, 15 X 22 cm, 16 X 22 cm. Ten slotte vindt u bij ons washandjes met verschillende prijskaartjes. Maar voor iedere portemonnee zijn er washandjes te vinden. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie. Dat betekend dat u het nergens anders goedkoper vindt!

De webshop van Badjassen.com

Op Badjassen.com vindt u niet alleen een washandje, maar nog veel meer. Waaronder natuurlijk badjassen. Wij hebben verschillende mooie badjassen voor dames, heren kinderen en babys. Bij ons slaagt u dus voor het hele gezin! Daarnaast hebben wij ook nog ander leuk badtextiel:

Heeft u de juiste artikelen gevonden? Leg ze dan in de winkelmand en reken af! Daarna zult u ze de bestelde artikelen snel mogelijk thuis bezorgd krijgen. Heeft u vragen of advies nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

De beste washandjes bestelt u voordelig op www.badjassen.com!