Clarysse 10x Vaatdoek Assorti

-48%

Specificaties:

  • Merk: Clarysse
  • Model: Vaatdoek
  • Kwaliteit: 320 gr/m2
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: 33 x 35 cm
  • Kleur:  Assorti
€ 24,95
€ 12,95

Clarysse 10x Vaatdoek Assorti

Per 10 verpakte vaatdoek, 33x35cm, 320gr/m2 Assorti

De goede, oude klassieke vaatdoek, gemaakt uit 100 % katoen. Beschikbaar in twee varianten. Onmisbaar in de keuken.

Bezorgen

Artikelen worden door DHL bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. Hiervoor wordt €4,95 in rekening gebracht. Als de bezorger aan een gesloten deur komt wordt er een niet-thuis-bericht in de brievenbus gegooid. Dit is een klein briefje met belangrijke informatie over uw pakketje. Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Betalen

Bij Badjassen.com bieden wij u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt betalen per iDeal, bankoverschrijving, Mastercard, PayPal Visa of MisterCash.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Badjassen.com biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de originele onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Badjassen.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.